Terug naar overzicht ×

De beste erfrechtadvocaat

Met enige regelmaat wordt de vraag opgeworpen: “Wie is de beste erfrechtadvocaat?” Dat is een lastige vraag. De beste advocaat erfrecht voor de één hoeft nog niet de beste advocaat erfrecht voor de ander te zijn.

Wat heeft een goede advocaat erfrecht nodig om voor zijn cliënt de beste advocaat erfrecht te zijn? Natuurlijk heeft de beste advocaat erfrecht grondige kennis van het erfrecht. Dat lijkt een open deur maar niet iedereen die zich advocaat erfrecht noemt, heeft deze kennis. Verder is ervaring belangrijk. In het erfrecht zijn er zeer veel leerstukken. De beste advocaat erfrecht heeft ruime ervaring met alle leerstukken. In het erfrecht gaat het niet alleen om het kennen van de wet en de jurisprudentie maar juist om hoe slim te handelen, zowel in onderhandelingen als in gerechtelijke procedures. Ook zijn betrokkenheid, inlevingsvermogen en het bedenken van praktische oplossingen onontbeerlijk. Aandacht voor de zaak én de cliënt.

Een advocaat met kennis van het erfrecht, met veel ervaring, die betrokken is en zich hard maakt voor zijn cliënten: dát maakt een goede erfrechtadvocaat, zo niet de beste!

Bron: https://www.erfrechtadvocaat.nl/column/de-beste-erfrechtadvocaat/
...betrokkenheid, inlevingsvermogen en het bedenken van praktische oplossingen zijn onontbeerlijk Joost Diks