Terug naar overzicht × 05 november 2020
Podcast De Erfrechtadvocaat Inge Diepman en Joost Diks

Inge Diepman in gesprek met mr. Joost Diks in podcast ‘De Erfrechtadvocaat’

Advocaten Familie- & Erfrecht introduceert de podcast ‘De Erfrechtadvocaat’ waarvan de eerste afleveringen vanaf vandaag te beluisteren zijn. In de serie worden de meest gestelde vragen rondom de erfenis behandeld. Presentatrice Inge Diepman gaat in gesprek met Joost Diks om meer te weten te komen over het erfrecht.

“Wij weten als geen ander dat het heel vervelend is als er conflicten ontstaan over een erfenis of als een nalatenschap maar niet afgewikkeld wordt.” Aldus Joost Diks. Erfenissen waarover onenigheid ontstaat zijn aan de orde van de dag. En het lijkt ook wel alsof we steeds meer hebben om ruzie over te maken. De hoogste tijd voor een podcast over erfrecht, over conflicten bij erfenissen en over de erfrechtadvocaat.

“Het is als een basiscursus erfrecht.”, volgens Diepman, “Ik vond het oprecht interessant en heb ademloos naar Joost zitten luisteren.”

In deze achtdelige podcastserie komen diverse onderwerpen aan bod: de legitimaris, de executeur, de vereffenaar, de verdeling van de erfenis en aanvaarding van de nalatenschap, de uitleg van het testament, het verdwenen vermogen en natuurlijk de rol van de erfrechtadvocaat. De eerste 3 aflevering staan vanaf vandaag online. Er wordt wekelijks een nieuwe aflevering gepubliceerd.

 

Beluister de podcast op de website van Advocaten Familie- & Erfrecht.

Bron: https://www.erfrechtadvocaat.nl/inge-diepman-in-gesprek-met-mr-joost-diks-in-podcast-de-erfrechtadvocaat/
Het is als een basiscursus erfrecht. Inge Diepman