× 09 december 2021
Nu te beluisteren, nieuwe aflevering van podcast De Erfrechtadvocaat

Aansprekende erfrechtkwesties in nieuwe serie ‘De Erfrechtadvocaat’ nu te beluisteren

Na de veelbeluisterde 1e serie van de podcast De Erfrechtadvocaat is vanaf vandaag de 2e serie te beluisteren met mr. Joost Diks en presentatrice Inge Diepman. In 12 nieuwe afleveringen van De Erfrechtadvocaat nemen Joost en Inge u weer mee in de wereld van nalatenschappen, het erfrecht en het werk van de erfrechtadvocaat. Belangrijke onderwerpen zoals de legitimaris, de executeur, vereffenaar en complexe verdelingen van nalatenschappen komen aan bod.

Nieuw in deze serie is dat zal worden gesproken vanuit een erfrechtkwestie. De casus zijn gebaseerd op zaken die in de rechtspraak aan de orde zijn geweest.

Ook de nieuwe serie van de podcast is zo opgezet dat deze goed te volgend is of je nu al juridische kennis hebt of niet. Een echte aanrader voor bijvoorbeeld notarissen en hun cliënten maar eigenlijk voor iedereen, juist ook als je denkt niets van erfrecht te hoeven weten.

Luister naar de eerste podcast: Wijze raad van de erfrechtadvocaat waarin Joost en Inge terugkijken op de eerste serie en vooruitkijken naar een nieuwe serie vol complexe zaken, veelgestelde vragen en wijze raad van mr. Joost Diks. En de eerste wijze raad in aflevering 1 is natuurlijk een inkopper en verklappen we alvast: luister alle afleveringen van onze podcast! ;-)

Bron: https://www.erfrechtadvocaat.nl/aansprekende-erfrechtkwesties-in-nieuwe-serie-de-erfrechtadvocaat-nu-te-beluisteren/